[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_empty_space height=”60px”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_text_separator title=”VÅR HISTORIA” border_width=”2″ css=”.vc_custom_1656495665659{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column width=”1/2″][vc_column_text 0=””]CONTEC Byggprojektering startade 1992 av sex byggprojektörer som samtliga var verksamma i byggentreprenadföretaget Byggpaul. År 2021 skedde ett generationsskifte i företaget då samtliga grundare en efter en gått i pension.

Bland våra beställare finns industriföretag, fastighetsbolag, kommuner och byggentreprenörer, åt vilka vi projekterar såväl kommersiella byggnader som kontor, skolor och bostäder.

Förutom traditionella projekteringsuppdrag arbetar vi även med om- och tillbyggnader och skadeutredningar i olika omfattning. Vår strävan är, och har alltid varit, att ha en helhetssyn på projektering och byggandet vilket vi vet i slutänden gagnar såväl våra kunder som oss själva.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1612097140007{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column][vc_text_separator title=”KVALITET” border_width=”2″ css=”.vc_custom_1656495624746{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”717″ img_size=”500×350″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Inom CONTEC ansvarar varje medarbetare för kvaliteten i sitt arbete. Företagsledningen har dock det övergripande ansvaret för kvalitetssäkringssystemet och ansvarar också för utbildning, införande och revision av detsamma.

Ansvar och befogenheter för personal som kan påverka kvaliteten i vår verksamhet är fastställda i särskilda befattningsbeskrivningar.

Målsättningen med CONTEC:s kvalitetssäkringsprogram är att beskriva rutiner, procedurer och aktiviteter så att dessa säkerhetsställer att planering, leverans, utförande, kontroll och dokumentation överensstämmer med kontraktsspecifikationer, standarder, normer och myndighetskrav.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_text_separator title=”MILJÖ” css=”.vc_custom_1656495398564{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/4″][vc_column_text]CONTEC ser miljöfrågor som en del av kvalitetsbegreppet och vi utgår från att ett aktivt miljöarbete överensstämmer med intentionen hos våra uppdragsgivare.

Vi skall ständigt verka för en ekologiskt hållbar utveckling genom konkreta miljöåtaganden. Ledningen har beslutat styra företagets verksamhet i riktning mot en ökad miljöanpassning och medvetet kretsloppstänkande.

Miljöledningssystemet används och stöds av alla anställda, på alla nivåer, inom CONTEC.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][qk_about][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]